SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Våra tävlingar

Norrtälje Simklubb har normalt tre stycken tävlingar per år i vår simhall i Norrtälje. Simhallen är byggd 2014 och har en 25:meters bassäng med 8 breda banor. Bredvid bassängen finns en liten undervisningsbassäng för avbad och en familjepool med ojämna former.

 

I oktober brukar vi arrangera UGP-3 för Stockholms Simförbund. Det är en tvådagars tävling inom konceptet UGP.

 

I November anordnar vi Norrtäljedoppet som är en tävling tänkt mot de simmare som är nya på att tävla. Tävlingen riktar sig till alla åldrar och är både en fortsättningstävling och en tävling med fullständigt regelverk.

 

I februari anordnar vi Roslagsmästerskapen som är en tävling riktad mot mer vana simmare, men alla är välkomna. Även på denna tävling har vi både fortsättningsregler för simmare upp till 12 och fullständigt regelverk för de äldre simmarna. Man kan simma alla simsätt och sedan summeras AQUA-poängen och till Roslagsmästare koras bland damer och herrar de simmare med högst sammanlagda AQUA-poäng.

 

På Roslagsmästerskapen inleder vi tävlingen med en populär 30x50 lagsimning!

 
Ekonomiskt stöd
Våra Sponsorer
Facebook