Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Norrtälje Simklubb
BLI MEDLEM
Norrtälje Simklubb - Klubben för alla

Norrtälje Simklubb har i dag verksamhet i Norrtälje och i Rimbo. Vi har simning för alla åldrar, för nybörjare, motionärer och tävlingssimmare. På sommaren simmar vi också öppet vatten. Vi vill inte stanna där utan på sikt starta flera aktiviteter ex, livräddning, simskola mm. Vi vill bli en simklubb med framtidstro, gemenskap och givande fritid samt många härliga simstunder, oavsett vad målet är för just dig. Skulle du vara intresserad att vara med på denna resa så tveka inte att kontakta oss: Norrtälje Simklubb

Vill du anmäla dig till våra aktiviteter eller betala för ny termin. 

Följ denna länk: Bokning


Hemmatävlingar hösten 2019
2019-09-22 11:10
Vi kommer att ha tre Utmanartävlingar och en Extern tävling under hösten. Alla är på söndagar. Planerade datum är:

27 oktober Utmanaren + KM bröstsim
Fika: C-grupp
Tidtagning: Rimbo
Städning: A-grupp

17 november Utmanaren + KM frisim
Fika: Rimbo
Tidtagning: A-grupp
Städning: B-grupp

24 november Norrtäljedoppet + KM långdistans
Riggning: lördag 23/11 kl. 16 + söndag 24/11
Funktionärer: Alla utbildade. Utbildning kommer att ske helgen före.
Fika: hela söndagen
Städning: söndag efter tävlingen.

Vi förväntar oss att man hjälper till med tävlingen. Det finns flera arbetsuppgifter som behöver lösas. Funktionär, Rigga, Fika till funktionärer, Städa.

15 december Luciasim + Utmanaren + KM 50 frisim
Fika: A-grupp
Tidtagning: B-grupp
Städning: C-gruppSimkampen 2019
2019-09-13 10:41
I helgen går den årliga Simkampen på Åland, en tävling mellan Stockholms simförbund och Åland/Finland. Moa Zetterström från Norrtälje simklubb är uttagen att representera yngsta flickklassen från Sverige och Stockholms simförbund på 100 och 200 meter fjäril samt lagkapp!

A-gruppens tränare Oscar Gullberg är uttagen som ledare/tränare under lägret.

Lycka till Oscar och Moa!

Moa fortsätter med fina framgångar i vattnet och lyckades simma snabbare än någonsin genom att sätta nya fina personliga rekord! Grattis!
Arena Open 8/9
2019-09-08 21:35
Övre raden: Victor, Willma, Viola. Nedre: Emil, Moa
Fem simmare fortsatte helgen med tävling i Uppsala och Arena Open. Även detta en dag med flera personliga rekord och fina placeringar. De fem simmarna lyckades ta hela 3 förstaplatser, 8 andraplatser och 3 tredjeplatser vilket belönades med presentkort på Arena Swimstore. 
NSK dominerade i Ena-cupen 7/9
2019-09-08 21:21
Första tävlingen för säsongen var en klubbgemensam tävling, Ena-cupen i Enköping. På mycket länge var Norrtälje simklubb den klubb med flest deltagare, och förmodligen föräldrar, på plats. Klubbens barn och ungdomar plockade hem hela 25 individuella guldmedaljer, 15 individuella silvermedaljer och 7 individuella bronsmedaljer. Alla simmare gjorde fantastiska resultat med många personliga rekord och startade säsongen på bästa sätt. NSK representerades även i samtliga lagkapper, både i dam, herr och mix, vilket resulterade i två första platser (dam och mix) och en andraplats (herr). Rasmus Skyving slog nytt klubbrekord på 100 m rygg med tiden 1.02.41 och Emil Blomberg satte nytt åldersgruppsrekord på 50 m fjäril med tiden 35.64!

Stort grattis till alla fina insatser och prestationer!


Introduktionsutbildning 22/9
2019-09-04 14:01

Norrtälje simklubb erbjuder alla föräldrar att delta på Norrtälje Simklubbs Introduktionsutbildning för tränare/ledare/föräldrar. Utbildningens syfte är att öka engagemang hos dig som förälder för simning samt ge en grundläggande kunskap om hur du som förälder kan hjälpa till på kanten om gruppens tränare behöver hjälp. Det är ett bra tillfälle att ta del av hur simning lärs ut på ett pedagogiskt sätt till våra barn och ungdomar.

 

Dagen startar på SportCentrum kl. 12.00 med teori. 14.30 är det praktik i vattnet så medtag badkläder! Dagen avslutas på kanten med en sammanfattning.


Meddela genom att skicka ett mail till jojjo_37@hotmail.com om du vill delta.


Ytterligare ett utbildningstillfälle kommer att hållas under hösten om du har förhinder detta datum.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Nybörjare, 08/08 22:49 
B-grupp, 21/03 09:27 
Vuxen Motion Norrtälje, 31/12 12:33 
Vuxen Motion Norrtälje, 11/10 13:03 
 
Våra Sponsorer